Den 10 februar stiftes Dragør Konservativ Ungdom på Dragør Rådhus

Kasper Jensen udtaler:

Vi ser frem til at skabe et rum hvor unge politiske aktive i Dragør har mulighed for at komme og blive klogere på samfundet. Samtidig vil vi forsøge at italesætte den plyndring af kommunale skattekroner, der står til at stige ved den nye udligning. Dragørs kommunalbestyrelse har skulle træffe svære økonomiske prioriteringer, for at få enderne til at mødes og kan nu se frem til en yderligere ekstra regning. For unge kan det muligvis være svært at se den direkte kobling, men denne udligningsmodel kommer muligvis til at kunne mærkes i relation til kvaliteten af de tilbud som Dragør kan tilbyde de unge.

Vi er en i konservativ ungdomsmæssig sammenhæng, erfaren bestyrelse og vil forsøge at stable politiske konferencer på benene inden for iværksætteri og klima på benene i 2020.

Kommunal bestyrelsesmedlem Kenneth Gøtterup (C) udtaler:

Jeg er optimistisk omkring, hvad KU’erne kan få ud af at skabe denne KU afdeling. KU er en stærk ungdomspolitisk organisation og jeg ser det som en naturlig del af den nuværende konservative fremgang, at KU også kigger på at være tilstede i byer med stolte konservative traditioner.

Formand Kurt Christensen istemmer:

Jeg glæder mig til samarbejdet med KU’erne og håber at de kan tiltrække unge mennesker med en politisk spire som får blod på tanden og bliver aktive og engageret i demokratiet

Interesseret skal være velkomne til at melde sig ind i Konservativ ungdom og møde op og følge generalforsamlingen d. 10 februar klokken 18:00 på Dragør Rådhus.