Vierdigetgrunden solgt

Grunden ved Vierdiget prissat til 89,5 mio. kr. efter afslag for forurening, ekstrafundering og nedrivning.

Salget af Vierdiget skole er afsluttet. Vi har fået en meget flot pris for grunden. Tiden er nu inde til at vi går videre med de andre store projekter i byen og her står byggeri af ny svømmehal højt på Konservatives arbejdsliste, sammen med udvikling af havnen og renovering af Hollænderhallen, udearealer ved skoler og institutioner. Alt sammen Konservative mærkesager vi arbejder hårdt for.

Den endelige skolereform blev afgjort umiddelbart før sidste valg og selvom Konservative den gang gerne havde set at Vierdiget var blevet bevaret med 4 skoler og 8 spor, glæder vi os over, at det er lykkedes efterfølgende at få reetableret det 8. spor i Dragør, så klassekvotienterne ikke stiger.

En samlet besparelse af AOV og SF tidligere skolereform har der ikke været. Men trods dette har vi fået en en meget funktionel og god tilbygning til St.Magleby skole, vi bygger til på Dragør skole Nord så vi sikrer det 8. spor, hvilket var et højt proriteret ønske for Konservative.

Nu skal vi følge byggeriet på Vierdiget. Der har været mange holdninger til dette byggeri. Om det er pænt eller ej, om udbudet skulle have været anderledes. Konservative har støttet salget, da vi skal sikre Dragørs økonomi, og vi glæder os over, at vi kan indgå i et samarbejde med en seriøs bygherre som Lind og Risør. De bliver en god samarbejdspartner med Dragør kommune. Tillykke til Dragør med byggeriet.

Venlig hilsen

Kenneth Gøtterup