Stærk, sej og samarbejdende

Dragør har fået en ny mulighed for at tilføre de politiske beslutninger fornuft og ansvarlighed. Signe Justesen blev af den konservative vælgerforening stemt ind som nr. 2 på opstillingslisten efter Asger Larsen. Og hun er en dygtig og erfaren personaleleder med viden og vilje til at få ”Dragør tilbage på sporet” og skabe et udviklende samarbejde i kommunalbestyrelsen.

Signe holder af Dragør

– og har samme holdning som alle øvrige konservative kandidater – at vi skal bevare vor selvstændighed og derfor ikke bruge penge, som vi ikke har. Signe vil bruge sin store erhvervserfaring til at finde en balance i budgettet, så vi ikke skal låne os til velfærden. Samtidig har Signe visioner om et bedre Dragør for alle med badeanstalt, svømmehal, aktivitetshus for de ældre samt gode skoler – via en økonomisk ansvarlig planlægning.

Trafik

– som tidligere politimester ved Signe meget om trafiksikkerhed og vil arbejde for, at vore veje bliver sikre for alle trafikanter. Specielt er det vigtigt at sikre skolevejene, så børnene ikke behøver at blive kørt i skole. En anden mærkesag er forbedrede busforbindelser, der sikrer balance mellem arbejde, uddannelse og familieliv.

Børn og unge

– SSP arbejdet er også en mærkesag for Signe. Fra sit tidligere job har hun erfaring for, at et stærkt samarbejde mellem Skole, Socialvæsen og Politi kan hindre mange unge i at skade eget liv og samfund med bølleadfærd og kriminalitet. Som tidligere lærer ved jeg nøjagtig, hvad hun mener og hvilken betydning det har.

Signe skal have en plads i kommunalbestyrelsen – stem personligt på Signe Justesen den 17/11.

Winnie Walløe