Politisk og frivilligt arbejde

Stem for ansvar, ansvarlighed og kommunens understøttelse af ”gør det bedre, giv det videre” i foreningslivet i Dragør.

Der er meget debat om lokalpolitikeres ’ben’ og økonomiske udkomme af det politiske arbejde. Ærligt tror jeg ikke, det er noget, det store flertal af kandidater skænker en tanke. Selv har jeg været politisk aktiv det halve af mit liv, og aldrig fået andet en gode oplevelser ud af det. Det gælder også, når jeg fungerer som træner ved mine børns sportsaktiviteter.

”Gør det bedre, giv det videre”

hørte jeg sagt for nyligt – og det kan bruges som en fantastisk opsummering af, hvad alle foreningsaktive i Dragør ihærdigt forsøger på. Mange frivillige arbejder mange timer om ugen med træning, undervisning, aktiviteter o.s.v. Politisk arbejde er ’blot’ en del af dette, men Det Konservative Folkeparti vil huske at anerkende og understøtte de mange frivillige i arbejdet, idet det jo netop er dem som ’gør det bedre og giver det videre’.

Ansvar

står centralt for Det Konservative Folkeparti. Fællesskabet må ikke stå i vejen for det personlige ansvar, men skal styrke for eksempel familiernes ansvar for børn og indlæring. Fællesskabet, foreninger og kommunen tilsammen, skal til gengæld være stærkt nok til at tage hånd om dem, som har hjælp behov.

Stem på mig eller en af de øvrige Konservative kandidater ved kommunalvalget, og du sikrer, at der bliver arbejdet for ansvar og ansvarlighed og understøttelse af ”gør det bedre, giv det videre”.

Med venlig hilsen

Jerrik Walløe

Kandidat ved kommunalvalget