Budgetforlig 2015-2018

Sent torsdag aften er der indgået et budgetforlig mellem Konservative, Socialdemokraterne, Venstre og DF. Jeg vil først og fremmest sige tak til vores konstitueringspartnere for et godt samarbejde i forhandlingerne om Dragør kommunes budget for årene 2015-2018.

Som Konservativ gruppeformand er jeg utrolig glad for at have landet et budget med tydelige konservative aftryk. Vi sikrer dels en kassebeholdning på over 80 millioner i alle årene. Vi nedsætter grundskylden, hvilket har været et vigtigt tema i dette års budget. Vi får gennemført de Konservative valgløfter. Wiedergårdens betaling ophæves sammen med brugerne af Enggårdens daghjem. Vi sikrer renovering af institutionernes legepladser, vi bygger en nye skate og multibane til de unge. Vi sætter fokus på trafiksikkerheden, turismen og erhvervet og endelig sikrer vi ordentlige arbejdspladser til lærerne ved opdatering af IT området.

Der er indgået politisk aftale om, at vi som politisk flertal sammen med den nye direktion sætter øget fokus på sikker drift i kommunen, samtidig med, at effektivisering sættes i højsædet. En vigtig konservativ sag, at sikre, at vi får mere for vores penge, samtidig med at vi sikrer serviceniveauet for borgerne.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tak til vores samarbejdspartnere hos Socialdemokraterne, Venstre og DF for et godt og konstruktivt samarbejde i budgetforhandlingerne, hvor vi i høj grad har haft fokus på Dragørs kommunes fremtid i årene fremover.

Venlig hilsen

Kenneth Gøtterup

Gruppeformand

Den Konservative byrådsgruppe

http://www.dragoer.dk/page6394.aspx

Budgetforlig 2015

Regneark

Pressemeddelse